Actie ‘Fijnproeven in Twente’ gestart

In november is een actie gestart waarvan de opbrengst naar een aantal voedselbanken in Twente gaat. De organisatoren verwachten veel geld op te halen.

Het gaat om de verkoop van een bijzonder boek met de titel ‘Fijnproeven in Twente’. In dit boek worden de top-twintig restaurants van Twente en hun chef-koks gepresenteerd. Met elke keer een leuk recept. Ook wordt aandacht besteed aan specifieke streekproducten van kleinschalige bedrijfjes. Het boek is een initiatief van de Junior Kamer Hengelo.

Hoe kun je helpen om dit initiatief een succes te maken?

Kijk eens op www.fijnproevenintwente.nl . Daar vind je alle informatie over de actie en het boek. Je zou natuurlijk een boek kunnen kopen. Maar misschien is het (ook)iets voor een vriend of kennis? En het is altijd een leuk eindejaarscadeau.

Maar het kan ook simpeler. Onder aan hun internetpagina staat een link naar facebook. Door hun pagina te liken help je om meer aandacht te krijgen voor het boek. Indirect help je dan mee aan meer bekendheid en mogelijk een grotere verkoop!

De Junior Kamer Hengelo heeft hoge verwachtingen van de opbrengst van de boekenverkoop. Een opbrengst die ons alleen maar helpt om onze doelen te behalen.

Dus kijk even en like de Facebookpagina. En misschien word je wel zo enthousiast dat je zelf een boek gaat kopen.