Slow Down-2

Opbrengsten decemberacties

In de afgelopen maand ondernamen veel mensen actie ten gunste van de voedselbank.

Handbiker Nico Dassen zorgde met zijn sponsortocht voor €1100,- aan levensmiddelen en werd daardoor ook bijna Enschedees Vrijwilliger van het Jaar.

De actie van de firma Ter Höfte om, met inzet van onze vrijwilligers, op het van Heekplein tegen betaling kerstkadootjes feestelijk te verpakken leverde voor de voedselbank nog eens € 916,- op.

 Een benefietconcert van de rockband Slow Down in samenwerking met Grandcafé Centraal in Haaksbergen leverde 10 volle kratten luxe producten op (entreeheffing) en € 1050,-. 

De winkeliersvereniging Stroinkslanden riep bezoekers op producten in te leveren.

 De Lions Haaksbergen zetten zich op de Kerstmarkt in die plaats  voor het tweede jaar in voor onze voedselbank. Het resultaat horen we binnenkort.

Maar liefst vier Haaksbergse basisscholen (en een basisschool in Lonneker) voerden deze maand actie voor de voedselbank en zamelden verrassend veel producten in. Ook kindernevendiensten in Enschede en Haaksbergen zorgden voor gulle gaven. De inlevermogelijkheid in ons uitgiftepunt in Haaksbergen werd eveneens goed benut: een groot aantal (kerst)pakketten was het gevolg.