logo-voedselbank_header-facebook

Samen voor de Voedselbank

logo-samen

Voor het derde jaar houdt RTV Oost samen met de voedselbanken in Overijssel weer een inzamelactie ‘Samen voor de Voedselbank’. We willen dat dit jaar graag in nauwe samenwerking met de supermarkten doen.

In de actieperiode (van 9 t/m 17 december) vraagt RTV Oost dagelijks aandacht voor haar inzamelactie. De nadruk zal dit jaar komen te liggen op acties bij de plaatselijke supermarkten.

Wij denken bij de acties aan een kraam met voorbeelden van de gewenste producten, die uw klanten in uw winkel kunnen kopen en achter de kassa bij ons kunnen inleveren. Maar u kunt ook denken aan speciale aanbiedingen van de gevraagde artikelen, waarbij bijvoorbeeld het tweede product voor de voedselbank is. Mogelijk heeft u zelf nog veel meer ideeën…..! Die spreken we graag met u door.

Voor ons extra producten voor onze cliënten, voor u meer omzet en hulp aan het goede doel, als goed noaber. Een ideale samenwerking, lijkt ons. RTV Oost organiseert de actie en zal deze via al haar mediatypen (rtv, social media, huis aan huis-pagina, nieuwsbrief, etc.) gaan promoten. Ook maakt RTV Oost een digitale kaart van Overijssel met daarop alle deelnemende supermarkten en hebben 17 Overijsselse huis-aan-huis-bladen aangegeven als mediapartner mee te doen!

 

Wij zijn benieuwd naar uw reactie! U kunt zich voor deze actie opgeven bij Wim Sprakel van Voedselbank Enschede-Haaksbergen,w.h.sprakel@gmail.com of telefonisch via 06 – 12 58 49 72. Bel hem gerust wanneer u meer wilt weten of wanneer u van gedachten wilt wisselen over de mogelijkheden om mee te doen.

 

Wilt u wat meer weten over deze actie, dan kunt u bellen met Roel Zweers (RTV Oost) op 06 – 54313611 of Ruud Gardenbroek Voedselbank Enschede-Haaksbergen) op 06-22488945. Bel hen gerust wanneer u meer wilt weten of wanneer u van gedachten wilt wisselen over de mogelijkheden om mee te doen. Samen voor de voedselbanken, samen met u!