top-tsg3-voedselbank-3

TOP TSG/Atak voor de Voedselbank

top-tsg3-voedselbanktop-tsg2-voedselbanktop-tsg

TOP TSG gaat de straat op voor de Voedselbank

De maand september stond in het teken van de TOP TSG Ultimate Streetbattle. De singer-songwriters uit het coachingstraject TOP TSG speelden een  maand lang op verschillende plaatsen in Enschede met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor de Voedselbank Enschede-Haaksbergen. De grote finale vond plaats tijdens het UITFestival op zaterdag 25 september.
Muziek in haar meest pure vorm: Zang en gitaar, volledig onversterkt. Drie teams, met drie teamcaptains. Dat is de formule waarmee het Twents Songschrijvers Gilde en Poppodium Atak aandacht wilden vragen voor de Voedselbank. De teams waren verdeeld in de verschillende TOP TSG jaargangen. Uit de eerste groep van 2014 waren Anouk Leanne en Pepijn van der Vaart afgevaardigd, Sasja en Jason Fredrick vertegenwoordigden de groep uit 2015 en uit de huidige groep kwamen Lisa Nora en Evan Dain.

Op 25 september, tijdens het UITFestival, bleek dat er € 881,42 bij elkaar gespeeld was. Dat bedrag is door de Atak Business Club aangevuld tot maar liefst € 1200,00! De cheque werd  uitgereikt aan Ruud Gardenbroek door Rinze van der Wal, directeur van Poppodium Atak.

top-tsg

Meer zien of horen over deze prachtige actie? Kijk op www.facebook.com/TOPTSG

 

Zie ook: http://www.rtvoost.nl/verhalen/default.aspx?cat=889&nid=251543